РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Резервни части за трактори McCormick 

 

В търговската мрежа на Оптиком в страната, както и онлайн , предлагаме изключително богата гама налични на склад оригинални и алтернативни резервни части, филтриращи елементи, масла и смазочни материали за агротехника с марките Landini, JCB, McCormick, Laverda, Claas, Fendt, Massey Ferguson, Monosem, Sulky, Nobili, Ovlac, MTZ, T150, ЮМЗ, Т24, ДТ75. При нас ще намерите работни органи за: плугове, култиватори, дискови и зъбни брани, надробители, косачки, фрези и масла JCB и AgroLube в различни разфасовки.

 

Складовете ни в Стара Загора, Добрич, Монтана, Павликени, Плевен, Разград, Бургас, Карнобат, Ямбол, Пловдив, Харманли и Хасково са заредени с над 30 000 артикула. Всичко може да поръчате и в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН.

 

За спокойната и успешна работа на полето е особено важно да намерите каквото Ви е нужно възможно най-скоро. Доверете се на екипа ни специалисти по резервни части, които ще Ви предоставят пълна информация за наличност, цени и възможности за спешни доставки на нужните части за ремонта и поддръжката на Вашата машина.

 

Актуалните ни предложения вижте в ПРОМОЦИИ